tisdag 19 februari 2013

Mina hemska former ....


Oj oj vad detta tar emot, men jag har nu gjort det.

Jag har låtit mig fotas och jag ser nu hur jag egentligen ser ut, inte klokt att det gått så här långt.

Det tar även emot att lägga upp bilderna här men jag gör det ändå. Andra har varit modiga att göra det och det kan även jag vara.
Japp detta är jag ....5 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska vara stolt över dig själv som har tagit foto och publicerar. Jag vågade inte fotografera mig när jag var började. Det tog ett par månader innan jag vågade och nu kan jag ångra att jag inte tog foto i underkläder redan från början. Det hade varit roligt att se skillnaden och även att faktiskt se hur jag såg ut då. Mentalt så har jag nämligen aldrig varit överviktig. I mitt huvud så har jag alltid varit smal. Lite omvänt hur en anorektiker tänker. Jag har sett mig som smal när jag har varit tjock. Knäppt, men sant!

  Jag tycker att du är jätteduktig och nu är det bara en väg som gäller. En dag i taget och ett steg i sänder. Kram! Maria

  SvaraRadera
 2. Åh Tack! :D Ja jag tar verkligen en dag i taget och skyndar verkligen inte på som jag gjort tidigare. Detta med att känna sig smal i huvudet känner jag mycket väl igen. Blundar jag så är jag den trådsmala tjejen fortfarande, smal i en tjock dräkt har jag känt mig många gånger. Kram!S

  SvaraRadera
 3. Väldigt modigt gjort! Jag har aldrig vågat fota mig nångång och jag har påbörjat bantning många ggr i mitt liv. Jag önskar nu att jag hade gjort det. Starkt!

  SvaraRadera
 4. Det bästa man kan göra om man vill tappa vikt är precis detta. En liten käftsmäll i verklighetens riktning. JAg gjorde likadant och jag fick mig en rejäl käftsmäll. Allra helst när jag fota min ända! Den kommer på bild i början av augusti efter min lilla rumputmaning. Före/efterbild!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja med bilderna så fick man se verkligheten tyvärr. Låter intressant med dina kommande bilder. ser fram emot dom. :-)

   Radera

-

-