onsdag 14 augusti 2013

Pysselblogg! & annat

Vilken dag!  Vilken vecka!
Varenda muskel i min kropp har varit på helspänn dygnet runt sedan i söndags.  Varför? Jag är inte helt säker men jag tror att det är för att min sambo har åkt iväg till Tyskland för att jobba.  Jag är mig inte lik alls just nu.  Jag brukar bli knas då men inte spänna mig så här.  Det gör hiskeligt ont, som tur är inte hela tiden men tillräckligt.
Efter dagens bravader så skulle jag behöva en stor stark och en stor påse godis. Men det får bli bubbelvatten och någon kaka eller en glass.

Dagens händelse är förjävlig ursäkta språket . . .

Min underbara son kom hem efter ca 2 timmar på fritids utan att någon visste detta.  Inte ens jag visste.  Ett annat barn hade tryckt in en pinne i ryggen på honom så han fick ett sår genom t-shirt och kofta.  Han blev så klart upprörd och i samma veva tappar han sina glasögon.  En vikarie tar dom och vägrade ge honom dom först. Han ber om dom 3 gånger innan han får dom. Tyvärr så var det bara vikarier idag då personalen hade planering.
Jag ringer fritids för att prata med dom.  Ingen svarar på 2 1/2 timmar och ingen ringer mig på hela den tiden och berättar att han hade stuckit.  Som tur var så var jag hemma och att det inte hände honom något på vägen.
Jag försökte nå rektorn utan resultat.  Men efter 2 1/2 timmar ringer fritids och berättade att dom inte kan hitta min son och visste inte vad dom skulle göra.  Då brast det för mig och jag skällde ut vikarien som sjutton. Berättade att jag tagit kontakt med rektorn och skulle fortsätta med det. 
Stund senare ringer rektorn och ber om ursäkt för det inträffade. Det visade sig att vikarierna hade ljugit för henne då dom sagt att dom såg sonen senast 10.40 vilket jag sa att det inte stämmer då han var hemma kl.10.15.
Jag är helt slutkörd efter den här dagen speciellt psykiskt.  Men jag fixade det bra ändå eftersom min sambo inte är hemma.  Hade han varit det så hade han tagit tag i det hela.  Det finns lite magisk styrka i denna kropp trots allt.
Under några dagar så har jag jobbat lite med en pysselblogg som jag vill göra lite reklam för.  Den är inte helt klar ännu och väldigt lite innehåll .. bara 1 inlägg .. men det kommer mer jag lovar :-)

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Vill bara fråga hur allt är med dig, det var ett tag sedan man pratade med dig. Skulle gärna vilja snacka med dig någon dag. Kram Sandra(SimsBrooke)

    SvaraRadera

-

-