tisdag 25 november 2014

Slips och Fluga!



Min underbara älskade son, han har sina svårigheter men har även en sida som ingen annan i hela släkten har. Vi vet inte var han har fått det hela ifrån.

Han älskar ha på sig slips, vilket han har haft sedan dagis. En sommaravslutning på dagis så skulle han ha slips, inget annat dög. Han fick sin slips och har haft det nu varje avslutning sedan dess. Så fort det finns tillfälle så ska han ha slips, tur att hans mamma lärde sig knyta slips som barn då hon hade en skinnslips.

Min sons pappa blir tvingad till slips på begravningar, hans farfar har väl också slips när det är något i kyrkan, men aldrig annars. Hans morbror vägrar slips så mycket det går och samma sak med hans morfar.

Nu i helgen var vi en tur till Gekås Ullared och då fick han för sig att köpa sig en fluga. Han fick sin fluga och har nu haft den på sig igår när han gick till skolan. Skjorta och fluga var vad han hade på sig igår utan att det var något speciellt denna dag.

Jag älskar när han har självförtroende nog för att klä sig som han själv vill, men det är inte alltid han har det men när han känner sig stark nog för det så älskar jag att han inte är som andra barn. Hade någon sagt något dumt till honom igår om flugan så hade han inte haft den på sig hela dagen, för han är känslig för det. Men det gick bra och han har redan önskat sig fler flugor samt att han köpte sig en tomteslips igår

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

-

-