söndag 25 maj 2014

Dag 16 - Hur går det med pulvret då?

Ja det går förvånansvärt bra och visst är jag trött på det absolut, men jag kämpar på. 

Jag drack just kvällens sista shake med smak av banan. Jag gillar den men när saker ska smaksättas med banan så tycker jag ofta att det lätt blir den konstgjorda smaken. Men denna är nog ok ändå har smakat värre saker.

Men det som är den värsta smaken är ju den gröna ärtsoppan. Men jag äter den var tredje dag till middag så det är bara att äta och se glad ut. Jag har ju BARA 10 veckor kvar ......
Men jag är väldigt nöjd med Modifast, visst den kostar men det hade allt onyttigt gjort med så varför inte lägga pengarna på ett märke man kan stå ut med i 12 veckor. Min sambo har ett paket Naturdiet här hemma och han önskar att han hade Modifast och jag förstår honom, mycket väl. Med Modifast så äter du gott 4 gånger om dagen medans med Naturdiet så ska man äta 5-6 gånger och då är det inte ens gott.

Bloggen har några Pin Up flickor överst på bloggen och dom hängde med den mallen jag hittade och det är ju verkligen inte så jag ser ut.

MEN EN DAG KANSKE .......


2 kommentarer:

  1. Jag tycker pin-up flickor är underbart sexiga och det är sån kropp man vill ha och strävar efter haha strävar sa jag haha.... följer dig till och från då jag varit borta från bloggandet själv ett tag, men nu är jag tillbaka och ska kika tillbaka i din värld för det jag missat. hejja dig!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Ja man har inte alltid lust att blogga så det går väl ofta upp och ner med det. Jag hejjar på dig med :-D

    SvaraRadera

-

-