måndag 26 maj 2014

Lite om mig!

Jag kan inte slappna av. Vet inte om det började när min Moster dog eller efter det. Men den sista veckan så har jag inte kunnat koncentrera mig på något. Det går bara inte, så det blev väl värre efter begravningen men jag tror att även min pulverdiet kan vara orsaken, eller båda saker tillsammans ... jag vet inte. Men koncentrationen är inte som den ska.

Koncentrationen är inte bra annars heller men inte så här illa. Sedan jag rasade ihop för ca 11 år sedan så försvann allt. Personen som jag var då försvann helt mer eller mindre. Jag klarar ingen som helst stress och koncentrationen försvann. Jag har långsamt försökt bygga upp mitt liv igen men helt bra kommer jag inte att bli men jag hoppas innerligt att det i alla fall kan bli bättre än så här. Jag har inte längre min teraput som jag hade i 10 år då jag numera måste klara mig själv och jag försöker verkligen men jag önskar så att jag hade det stödet kvar.

Jag hoppas även att gå ner i vikt kommer att få mig att må bättre psykiskt. Det är ju min depression som fick mig att tröstäta från första början och gav mig 70kg till på min 54kg kropp.

Denna kroppen jag har nu är inte min kropp, då jag under 30 år varit nästintill underviktig Till och med efter att ha fött 2 barn så gick jag ner alla kilon, och då blev jag stor. Men jag blev sjuk samtidigt som jag väntade barn nr 3 och jag bara tröståt hela graviditeten och efter det så fortsatte jag bara.

Jag äter fortfarande min medicin då jag inte känner mig redo att försöka trappa ner än. Men jag har just bytt till att köpa hem den i sina vanliga medicin askar för att sedan själv portionera dom i asken med dagar, vilket jag just gjorde. Innan så fick jag dom i färdiga portionspåsar då jag tidigt i depressionen tryckte i mig ett helt paket på en gång i min mun, jag lyckades knappt svälja någon då min sambo körde in hela näven i munnen på mig och tog ut dom igen. I början fick jag gå och hämta min medicin hos en sköterska en gång i veckan. Sedan fick jag två veckor i taget via apoteket och det gjorde jag nog i 9 år. Så det är skönt att slippa det nu i alla fall.

Jag ska egentligen ha 2 intag om dagen, men jag har kollat med läkare om jag kan ta dom en gång om dagen istället och det var ok, men då är det kvällstid som gäller. Den ena är ingen sömntablett men den har lite sömnmedel i sig och jag blir helt dåsig av den. Tyvärr hade jag innan jag började med pulverdieten stoppat i mig en massa godis när jag blev dåsig för att hålla mig vaken längre. Men det värsta var att jag blev så sötsugen och kunde trycka i mig en hel chokladkaka på bara någon minut och då pratar jag 200g. Så för ett år sedan drog jag ner på den medicinen men fick så svårt med sömnen så jag fick allergitabletter som har samma effekt när det gäller att bli dåsig. Men som sagt jag fortsatte min dåliga ovana att trycka i mig en massa just innan jag skulle sova.

Jag har tagit min medicin och jag känner ett stort sug nu, men nu har jag inget att tugga på och har bestämt mig för att inte göra det heller. Min nästa måltid blir imorgon kl.9-10 som då består av en Shake.

Oj vad långt det blev hade tänkt att skriva om något mer men det får bli ett annat inlägg, förmodligen imorgon då jag börjar känna mig dåsig.

GODNATT!


2 kommentarer:

  1. Hejja du! Hoppas du fixade suget och kunde sova med gott samvete. Koncentrations-svårigheterna kommer nog från att du har ett så lågt kcal-intag. Har hört om liknande upplevelser hos folk som fastat längre peroder.

    SvaraRadera
  2. Ja då det gick bra att sova. Tack för att du berättar, då vet jag. Tack :-D

    SvaraRadera

-

-