söndag 25 maj 2014

Skynda på ett och två ...

Idag har faktiskt gått en lång promenad jämfört med andra dagar under dessa 2 veckorna. Vi gick och röstade och äldsta dottern gjorde sin allra första röstning. Oj vad tiden går det var inte längesedan hon var en liten skrutt och nu blir hon 19 år i sommar.


Idag gick iväg på en andra bal med sin pojkvän, så jag hoppas att hans mamma har tagit något fint kort på dom nu som är bättre än dom jag tog ....


Varje gång jag rör mig så räknas alla steg då jag under dessa två veckor har haft på mig en stegräknare för att se till så att jag rör mig och samtidigt att jag rör mig mer och mer för varje gång jag går ut på en promenad. Något jag inte är van vid och bara måste göra.

För 4-5 år sedan så var jag medlem i Tappa.se och gillade den idén när man använder stegräknare. Där kan man ställ in olika mål och jag har satt som mål att gå ända till Berlin ifrån Malmö. Dessvärre tar det lite tid för mig då jag knappt orkat att gå så jag ligger lite efter. Jag borde vara där den vita pluppen är eller Riktkarlen som den kallas.

Detta var innan i fredags och jag hade inte skrivit in något på en hel vecka då jag inte nollställde räknaren varje dag. Jag ju så lite åt gången så jag tyckte inte det var någon idé. Men jag ska bli duktigare.


Dessa stegen skrev jag in efter en vecka och jag fick en stjärna, men så duktig var jag ju inte den dagen utan detta var ju hela veckans steg. Men jag kämpar på! 


Här är jag nu med riktkarlen och jag försöker att mer och mer komma ikapp. Här ser man att jag kommit lite närmre efter senaste inskrivningen.


Jag hade tänkt att blogga om det tidigare än så här men saker kommer ju emellan och det blir som det blir.

En annan sak jag skulle blogga om tidigare var i förra lördagen då jag med min lilla familj gav mig ut på en minigolfrunda och det har jag inte gjort på 11 år. Och jag som knappt rör mig var trött av allt böjande och att stå still. Men några kalorier försvann den dagen. :-)


Som man kan se så har det skett en förändring på bloggen och än så länge så är jag själv väldigt nöjd. Men jag är inte klar ännu då jag ska gå igenom alla inlägg och ändra etiketterna på dom.

Jag kommer faktiskt att flytta hit lite gamla inlägg från min pysselblogg Miss Segers Pyssel då jag känner att just nu vill jag bara ha en blogg. Men så velig jag jämt är så kan mycket ske. :-)
4 kommentarer:

  1. Din blogg har blivit ursnygg!!!! :-) Och du skall inte vara så självkritisk. Tycker dina bilder av dotera din blev jätte-fina! Är just nu i valet och kvalet om jag tycker Tappa.se är värt 100 sek för egen del. Men om det är det så kanske vi skulle kunna gå "tillsammans"?

    SvaraRadera
  2. Jag går gärna med dig på Tappa. Går ju ensam nu så jag nollställer min gärna :-D

    SvaraRadera
  3. Vad fin du har gjort din blogg :)

    SvaraRadera

-

-