lördag 31 maj 2014

Riktigt läskigt ....

Uppgiven? Trött? Ja just nu vet jag inte vad jag är men skakig är jag just nu.

Jag ger inte upp men en stor del av mig vill det. Men jag tror att det finns en sak som påverkar mig just nu och det är min menstruation, som nu dom senaste gångerna blivit rikligare. Och bara pulver på det gör mig svagare. Igår kväll/natt blev det riktigt läskigt. Jag satt vid datorn, hade tagit mina mediciner som jag blir trött av .... PANG! sa det plötsligt och jag ville bara lägga mig på golvet då jag inte kunde sitta upp. Kravlade in på toa och fick gjort det jag skulle. Samlade kraft och sprang in i sovrummet och ropade på min sambo som sov. Han gick upp och tog hand om min dator, hjälpte mig av med kläderna.

Detta har jag varit med om en gång tidigare fast för ca 10 år sedan och jag är helt borta och kan knappt prata. Det är riktigt läskigt när det händer, riktigt läskigt.

Men jag ger inte upp, även om mina promenader har minskat så ska jag ta tag i det igen så fort jag inte känner som jag gör. Har en crosstrainer här hemma som jag ska försöka ställa mig på senare idag, efter nästa pulverintag. Nu är jag för skakig med en molande mensvärk ....


2 kommentarer:

  1. Men uj, uj - vad händer?! Det där låter riktigt läskigt ju! Har du kollat med läkare? Kan det vara något hormon-tjall? Hoppas du får andas ut nu snart i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Det är min medicin som gör det. Innan har jag motverkat sömnmedlet som är där i med massa godis på nätterna. Nu gör jag inte det samt blodbristen pga mensen gjorde så det small till.

    SvaraRadera

-

-