onsdag 21 maj 2014

Min lilla son ...

Nu kommer ett ytterligare inlägg som inte handlar om min vikt, men jag kan nämna att jag häller i mig pulver så det kommer ut genom öronen ... nästan. Ja det går bra med pulvret och ska försöka blogga om det imorgon.

Det blir lite inriktning på min underbara son igen då han inte hade en bra eftermiddag idag. Vi var på samtal i skolan nu på eftermiddagen och det var tufft. Han har fått gå om 1 år då han inte klarade sina mål i 1:an och redan då förstod vi att han säkerligen har ADHD eller liknande, men dom ville inte göra en riktig utredning på honom då utan det räckte med att komma fram till att han var "Omogen". Nu ska han sluta 3:an och han når inte målen nu heller och det fick honom att börja gråta och springa ut från klassrummet. Hans lärare kände sig hemsk men sa att han måste ju vara ärlig, vilket han gör rätt i.

Min son är i kö för en utredning och jag hoppas innerligt att den är gjord och klar när sommaren är över och att vi kan kräva mer hjälp för sonen.

När vi sedan gick från mötet så insåg vi att sonen trodde att han skulle få gå om ett ytterligare år. Stackarn! Vi fick ju så klart trösta och förklara att så är det inte, men jag vet att han lider för det märks när vi gör läxor och han inte förstår det hela, han anklagar sig själv och det gör ont i mig som mamma att se det. Men vi stöttar honom och försöker få honom att förstå att hans svårigheter är inte hans fel utan det är bara så.

Han fick även höra bra saker om sig från läraren men jag tror inte att det är det han tänker på utan han koncentrerar sig på det som är fel. Dessvärre är jag sådan själv ...

Men väl hemma igen så var han gladare och vi skulle fota hans storasyster som just skulle iväg på studentbal.

Och jag .... familjens klantmamma envisas med att fota med dotterns avancerade kamera och tycker att jag var riktig duktig.... Tar av linsskyddet ... pang! så låg det på marken ... trodde det satt fast i ett snöre ... men nope ... Sedan när jag fotar så zooooom in ..... zooooom ut .... och sprang till datorn och får se hemskt suddiga foton .... :-(

Men dottern och hennes pojkvän var hur fina som helst och ikväll skulle dom på hennes studentbal och på söndag ska dom till hans. Och jag hoppas då att hans mamma är en bättre fotograf då dom ska åka från honom den gången.

pst. Om du backar ifrån data/mobilskärmen så ser bilden bättre ut i skärpan .....

2 kommentarer:

-

-