måndag 23 juni 2014

Bli ensam ....

Inte så kul kanske att läsa men jag känner mig lite nere och kommer förmodligen känna så under flera veckor nu. Jag brukar göra det när det ska bli så här ...

Bli vad?

Ja jag kommer att bli ensam under 2 veckor vilket blir tufft för mig. Min sambo ska iväg till Tyskland för att jobba i två veckor och han åker på söndag. Det kommer att gå bra och så vilket det alltid gör, men jag stressar upp mig mer än vad jag behöver och tror att jag inte kommer att klara det. Det har väl varit så i 9 år nu och jag vänjer mig men det går långsamt. Förra året mådde jag inte bra av det och det på ett väldigt konstigt sätt. Jag spände mig så i 2 veckor så jag hade ont i hela kroppen och värst av allt jag spände käkarna så hårt att jag fick ilningar, och dom ilningarna har jag mer eller mindre just blivit av med. Så jag hoppas inte att det blir så igen och detta var ca 10-11 månader sedan.

Denna gången blir annorlunda då jag är ensam med barnen första veckan, sedan åker förmodligen flickorna till England och hälsar på farmor, faster och kusinerna. Förmodligen sina farbröder med. Och lille James så klart, minstingen i släkten som inte ens är 1 år ännu. Ett kusin barn till flickorna.

När flickorna är borta så kommer antagligen sonen åka till farfar i en vecka och så här ensam har jag aldrig varit sedan .... aldrig tror jag... känns nytt och konstigt.

Vad ska jag hitta på då? Jag har lite planer på att ägna mig åt min släktforskning som nu var ett bra tag sedan. Ja jag släktforskar och har gjort det i ca .... åh herregud nu är det som bortblåst. Men säkerligen i 17-18 år kan jag tro att det blir nu. Och jag har hittat mycket kul på vägen.

Insåg just nu att jag hade en blogg och släktträd ute på nätet, men trädet försvann då den låg hos Comhem men bloggen finns kvar här. Finns knappt något i den då jag mer eller mindre bara hann börja med den. Hm! Kanske skulle ta och väcka den till liv igen? Fast då flyttar jag den nog tror jag ... något att tänka på!

Har lekt lite med en bild på min ena dotter :-)


1 kommentar:

  1. Det kommer nog gå bra ska du se =)
    Jag finns annars på skype vissa tider. Beror helt på vilka veckor din sambo ska åka iväg. Berätta det så kan jag säga hur jag jobbar =)

    SvaraRadera

-

-