tisdag 10 juni 2014

Coca Cola - Fy vad äckligt


Jag är så glad att jag har tagit mig ur mitt Coca Cola beroende och jag hoppas innerligt att jag ALDRIG kommer att dricka skiten någon mera gång.

Vi alla vet ju att den innehåller socker och det en hel del. Man har ju sett bilder med en cola flaska som har en hög med socker bitar bredvid sig men man har ändå inte riktigt tagit det till sig, i alla fall inte jag.

Receptet till Colan är ju hemlig och man undrar ju vad som egentligen finns där i då folk bli beroende av den, som jag blev.

Coca Cola är ju inte bara en dryck att bli beroende utav, nu har man kommit på att den fungera väldigt bra att städa med. Lägg ditt grillgaller i blöt med cola under natten och ditt galler ser ut som nytt igen. Det som finns i colan fräter bort smutsen och det dricker folk i mängder av. Inte konstigt att tänderna tar stryk av skiten (ursäkta språket, men det är ju vad det är, SKIT). Magarna på folk kan inte se bra ut av den heller, själv fick jag betydligt mycket halsbränna med, så illa så att jag spydde.

Ärligt talat så kan jag inte förstå att man går på att köpa detta gift? Visst jag gick på det och jag saknar den faktiskt inte utan älskar att dricka mitt bubbelvatten istället. Jag har varit fri nu idag exakt 1 år 10 månader och 4 dagar. Så jag är stolt över mig själv faktiskt.

Här är ett klipp som verkligen visar hur mycket socker det är i colan och man ser med egna ögon hur mycket det finns där i.


2 kommentarer:

  1. Det där med CC, socker och beroende kan jag tycka är så fascinerande. Jag har alltid trott att det var det snabba sockret i sig som gjorde att man kunde bli beroende av läsk generellt. Men du säger att det alltså även är något i själva formeln?
    Förutom det så hyllar jag dig för att du tagit dig ur cola-träsket! Wohoo! Själv har jag åtminstone kommit till den insikten att jag egentligen inte gillar smaken av cola utan kicken det ger mig. Så när jag har lyckats äta en näst-intill sockerfri kost så lyckas jag även hålla mig undan CC tack och lov, för jag är helt enkelt inte sugen. Om inte gamla vanor slår till....

    SvaraRadera
  2. Det är ju Coca Cola folk blir beroende av har aldrig hört någon bli beroende av Fanta, så något är det i colan, och receptet ska ju vara hemligt som sagt var.
    Hejja dig som står emot sockret! :-D

    SvaraRadera

-

-