torsdag 5 juni 2014

Fy fan va hon e bra ... För Jennifer har tagit studenten ...

Igår firades min stora underbara dotter då hon tog studenten. Det var mycket rörelse i stan igår då flera skolor hade sina avslutningar och dom alla skulle ju självklart åka lastbilsflak. Helt ärligt så gungade hela Göteborg i takt till i stort sett samma låt som spelades på dom flesta flaken. Studenterna hoppade i takt och viftade sina händer av glädje.

I förrgår var det samma sak med en kusin son till mig och idag är det en kompis till dottern som har sin dag. Så Göteborg gungar för fullt denna veckan.

Dock hände det lite saker, från dotterns flak slängdes en ölburk ner på en bil, den skyldige slängdes av och fick sig ett snack med farbror polis. En annan ung kvinna ska ha klämts mellan två lastbilar under allt firande men ska enligt tidningarna må bra idag. En kille ska ha kvaddat sin pappas sportbil men det verkar som om killen och hans kompisar med klarade sig bra.

Annars gick det väl lugnt till i Göteborg ... eller ... Hm ja någon blev skjuten på andra sidan älven där Hisingen ligger, men det sker ju i stort sett varje dag nu för tiden tyvärr.

Men min dotter hade en väldigt bra dag igår och det är jag glad för. Restaurangbesöket igår gick hur bra som helst med att inte äta och då var vi på Bamboo och åt dom åt den mongoliska buffén, vad annars? :-D Själv drack jag bubbelvatten ....

Men min andra dotter var saknad då hon åkte på läger med sin klass då hon snart slutar i 9:an vilket hon tycker känns sorgligt. Men det kommer gå så bra ändå :-D
2 kommentarer:

-

-