måndag 16 juni 2014

Snart flyttdags! Äntligen!

Det börjar närma sig att mina 2 underbara döttrar ska bo hos mig på heltid igen vilket vi inte har gjort sedan ca 11 år sedan.

Under 11 år har dom stackarna bytt hem varannan vecka och även om det tar mindre än 2 minuter att gå emellan så har dom kånkat och burit. Dom har dubbletter av mycket för att slippa det hela men det har ändå krävts en del bärande för dom. Nu är det slut och nu ska allt in i deras små rum som dom har hos mig.

Jag har alltid varit noga med att låta dom ha varsitt rum hos mig och krävde det av mitt ex med då jag ville att båda hemmen skulle vara lika mycket hemma. Och så blev det.

Nu har den äldsta tagit studenten och den lilla slutat 9:an. Så då tar deras fader och packar ihop och flyttar till en annan ort, utan att ens nämna det för mig. Men mina döttrar vet att dom alltid är välkomna hos mig då jag alltid har önskat att dom bor ho mig på heltid, så nu är det snart dags och jag längtar.

Deras bror längtar med då han saknar dom varannan vecka.

Men en sak kommer att förändras och det är den lugna veckan ... jag tror att i början kommer vi att sakna den. När tjejerna är hos sin pappa har vi det lugnt här hemma, men även dom har det lugnt när dom är hos sin pappa.

Men att få dom på heltid har ju varit min allra största önskan i 11 år och det är jag väldigt lycklig över även om det så kan bli för en kort tid om den äldsta får för sig att flytta till eget. Så jag ska njuta till fullo.

Sedan vet den äldsta att hon får bo hos oss så länge hon vill och behöver.

Astrid Lindgrens ursprungliga familj

2 kommentarer:

  1. Förstår att det måste kännas skönt för dig även om det såklart blir en omställning =)

    SvaraRadera

-

-