fredag 6 juni 2014

Dag 29 - Går det framåt?

Ja nu är begravning och student förbi nu kanske man kan börja koncentrera mig lite bättre på mig och min vikt.

Men först måste jag bara säga att igår såg jag på Facebook en bild på en kille som hade tagit studenten, hans morbror var min brors kamrat när vi var små och hans moster hade en gemensam vän till mig från den tiden. Men studenten själv har jag också en relation till fast på ett annat sätt .... Jag har varit hans dagisfröken och se honom så stor och student kändes faktiskt riktigt konstigt, men när jag tänker efter så är han ju lika gammal som min äldsta och han var i den barngruppen jag jobbade i sist.

Efter 10 år som barnskötare så kände jag att jag hade tröttnat och mina egna barn fick inte den uppmärksamheten som dom förtjänade när jag kom hem och var trött efter att ha tagit hand om andras barn. Så jag skolade om mig och skulle bli webbdesigner och pluggade det i 2 år, men sedan gjorde jag en mellanlandning på en arbetsplats där jag träffade min nuvarande sambo och sedan rasade hela mitt liv ihop, men den historien får bli ett annat inlägg en annan gång.

Så under 11 år har jag nu tröstätit då jag blev riktigt sjuk men nu har jag under 29 dagar ätit enbart Modifastpulver och barer och det går faktiskt bättre än förväntat. Visst saknar jag maten, vilket man inte har kunnat undgå om man läst mina tidigare inlägg. Men suget och längtan minskar faktiskt, och på dotterns student när vi var på restaurang så gick det förvånansvärt bra, trodde jag skulle lida, men vi pratade och hade kul så jag såg knappt deras mat.

Igår upptäckte jag ÄNTLIGEN  en sak ... mina byxor börjar att sitta löst och när jag gick och la mig igår kväll så tyckte jag att BH:n satt löst så jag blev riktigt glad.

Vad jag väger nu vet jag inte än då jag enbart bara vill göra det på sjukhuset och dit ska jag nog om en vecka tror jag, får kolla upp det. :-D

Men nu har jag fått lite PANIK!! Hur länge ska jag vänta med att köpa nya kläder? Ska jag gå i säckiga kläder? Eller ska jag köpa nytt och låta dom med bli förstora? Svårt detta, men än så länge är inte kläderna så säckiga men förhoppningsvis snart.

Jag har faktiskt slarvat lite med en sak och det är att få mina toalett besök att fungera som det ska, så jag har IBLAND tagit ett glas med vatten som har två teskedar linfrön, vilket har stått i en timma ungefär. Men från och med idag så jag ta det VARJE DAG, så SKÅL!


2 kommentarer:

  1. Härligt när man börjar märka resultat på det man kämpar för. Bra jobbat. Kram

    SvaraRadera

-

-